Om oss

Välkommen till en ljus och harmonisk salong som ligger i centala Helsingborg på Tågaborg. Salong som är totalrenoverad i Januari 2013 och har två  stora och luftiga rum. När ni kommer in genom dörren möts ni utav Linda i salongen. Vi har ett relax/väntrum där det bjuds på kaffe av dess alla sorter om ni är tidiga. Vi har även en TV där barnen kan se på film medan ni vuxna klipper er.

 

 

Vår utgångspunkt är att den person som kommer till oss ska få en bra upplevelse från början till slut – och att ni givetvis ska vara helt nöjd med resultatet av vårt arbete. Vi erbjuder god service och en trevlig, uppsluppen stämning så att alla som sätter sin fot hos oss känner sig bekväm och avslappnad. Besöket hos frisören ska vara en helhetsupplevelse för kropp och själ.

Det är alltid kundens önskemål som vi utgår ifrån och utifrån det delar vi med oss av vår expertis som frisörer. När du lämnar vår salong ska du vara fylld av självförtroende och en känsla av välbehag.

 

Vi som jobbar här

Linda heter jag som äger Hårbörsen, det var jag som öppnade upp dörrarna för verksamheten för allra första gången för nu hela 18 år sedan. Jag blev färdig med mitt gesällbrev år 1984 men har efter det också arbetat länge på Helsingborgs lasarett. Utöver klassiska frisörkunskaper är jag utbildad inom löshår och peruker och har diplom för kunskap i hårsjukdomar.